Samenwerkingsverbanden

Visie Partners kan u, ongeacht de softwareoplossing, begeleiden bij het implementeren van DDMRP. Dit proces hebben wij beschreven in onze Routekaart. We hebben samenwerkingsverbanden met de toonaangevende DDMRP-softwareleveranciers. Voor de gekozen softwareoplossing kunnen wij de interface met uw ERP-systeem inrichten. Wij kunnen u adviseren welk softwarepakket geschikt is voor uw specifieke situatie en het ambitieniveau van uw bedrijf.


Kennispartners: 

Demand Driven Institute

Visie Partners is een partner van Demand Driven Institute (DDI). De missie van DDI is het helpen van bedrijven met het Demand Driven-framework, waar DDMRP onderdeel van is. Als partner bieden wij Demand Driven Planner, Demand Driven Leader en andere trainingsprogramma’s aan. Daarnaast kunnen we workshops verzorgen om de meerwaarde van Demand Driven-concepten aan te tonen.

ASCM/APICS

Visie Partners is zowel een Premier Channel Partner als een consulting partner van ASCM. Met het APICS-merk is ASCM de leidende organisatie op het gebied van operations en supply chain managementopleidingen. De APICS-onderwijsprogramma’s staan hoog aangeschreven bij wereldwijd opererende bedrijven. ASCM heeft een samenwerking met DDI als erkenning van het toenemende belang van Demand Driven-concepten voor operations en supply chain management.


Softwarepartners:

B2Wise

B2Wise is een jong bedrijf en een snelgroeiende leverancier van DDMRP-software-oplossingen. Het heeft geïntegreerde supply chain-planningssoftware met de naam B2Wise dat voldoet aan de eisen van DDI. Deze leverancier is actief in een breed scala van industrieën. Het team van B2Wise richt zich op het afstemmen van de software op de behoefte van de klant. De oplossing is gekoppeld aan het ERP-systeem van de klant.

Demand Driven Technologies

Demand Driven Technologies is als eerste begonnen met het aanbieden van Demand Driven-software. Deze softwareleverancier voldoet aan de eisen van DDI voor de planning van materialen, voorraad, productie en uitvoering in de processen. Demand Driven Technologies biedt Replenishment+ voor voorraadbeheer met DDMRP en DBR+ voor productie- en capaciteitsplanning. De oplossingen zijn te koppelen aan elk ERP-systeem.

Orchestr8 (O8)

Orchestr8 heeft DDMRPII™ gelanceerd dat door bedrijven wereldwijd is geïmplementeerd. DDMRPII™ wordt gebruikt voor DDMRP en Demand Driven S&OP. De Demand Driven planning methoden worden aangevuld met extra functionaliteit op het gebied van voorraadbeheer. O8 onderscheidt zich met meer mogelijkheden voor het toekennen van gebruikersrechten. De organisatie bedient een groot aantal klanten wereldwijd, sommige met miljoenen transacties per dag.


SAP specialist:

McCoy & Partners

McCoy & Partners begeleidt bedrijven bij de implementatie van SAP ERP-systemen en houdt zich daarnaast bezig met after sales, support en SAP systeemonderhoud. Deze partner doet de configuratie van SAP software en de daarin opgenomen DDMRP functionaliteit terwijl Visie Partners de implementatie van de Demand Driven-processen begeleidt. Visie Partners kan training en coaching geven in Demand Driven-concepten als onderdeel van de Routekaart.