supply_cloud.svg

DDMRP gaat over echte klant orders driving Demand Driven MRP planning and execution.

Servicelevel

Consistent hoge prestaties op het gebied van klantenservice

Voorraad

15% tot 40% voorraadreductie

ROA

Hoger rendement op activa (ROA)

Lagere kosten

Lagere kosten voor het bestellen en vervoeren van voorraad

DDMRP - EEN SLIMMERE MANIER

Echte klantorders activeren de plannings- en uitvoeringsprocessen voor de bestelde producten. Samen met relevante informatie over processen, leveranciers en capaciteit draagt ​​DDMRP bij aan een gesynchroniseerde materiaalstroom. Deze synchronisatie resulteert in stabiele processen met een minimum aan herplanning en spoedleveringen. De meeste bedrijven kunnen profiteren van Demand Driven MRP door de voorraad te verlagen, de leverbetrouwbaarheid te verhogen en de doorlooptijden te verkorten.

Echte klantorders sturen de productie aan van materialen voor de opeenvolgende niveaus van de stuklijst. Doorstroming, oftewel flow, in productie- en supply chain processen is van belang voor een goede leverbetrouwbaarheid. Flow wordt echter bedreigd door variatie in beschikbaarheid van materiaal en capaciteit. Om flow te beschermen tegen deze variatie wordt gebruikgemaakt van stockbuffers die worden gebaseerd op proces-, product- en capaciteitsparameters. Wijzigingen in deze parameters zorgen voor een dynamische aanpassing van de buffergrootte. Klantordergestuurde DDMRP werkt met duidelijke prioriteiten voor zowel planning als uitvoering.

Wij ondersteunen bedrijven die Demand Driven willen gaan werken. Onze adviseurs hebben ervaring met het implementeren van Demand Driven-concepten.

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op.
 

Kies voor Demand Driven